Om Ergoterapi og Sanser

Om ergoterapi og sanser

Som klient hos mig får du en engageret samarbejdspartner, som har fokus på hele dig. Jeg arbejder ud fra dine drømme og ønsker om et hverdagsliv i trivsel

Jeg har fokus på følgende:

  • Dagsstruktur og hverdagsaktiviteter
  • Nervesystem og stressniveau
  • Sansemotorik og sanseintegration
  • Ressoucer frem for begrænsninger

Jeg støtter dig igennem ergoterapi og sanseintegration til at komme videre i dit liv. Jeg bruger evidensbaserede undersøgelsesredskaber for sammen med dig at blive specifik i forhold til din problematik, sammen sætter vi mål for din behandling.

Du får konkret hjælp til hverdagen, som du mellem konsultationerne benytter i hverdagen med det formål at opbygge en forståelse for dine egne behov og redskaber til at håndtere dine behov i dagligdagen.

Mine forløb er designet til, at du lærer, hvordan du hjælper dig selv.

Jeg har efteruddannet mig i:

  • Sensory Profile og sanseintegration.
  • Orofasciale dysfunktioner herunder stramt tungebånd.
  • ADHD og autimsespektrumforstyrrelser hos kvinder
  • Polyvagale Teori, Oxytocin og Vagus nerven
  • Og meget mere.

Tryk på Instagram ikonet, og følg med på Instagram for at få tips, tricks og viden omkring sanseintegration, nervesystemet, selvregulering, hverdagsaktiviteter, struktur og meget mere.

Hvad siger mine klienter?

””Jeg kan virkelig ikke takke Camilla nok for den utrolige støtte, hun har givet mig i forhold til min ADHD og forståelse af min sanseprofil.
Hun har hjulpet mig med at forstå mine udfordringer og har givet mig værktøjer og strategier til at håndtere dem på en positiv måde.
Hendes tilgang og forståelse for sanser og ADHD har virkelig gjort mig tryg og motiveret til at arbejde hen imod mine mål.
Jeg kan varmt anbefale Camilla til alle, der søger støtte til at håndtere ADHD og lære sin sanseprofil at kende. Hun er en ægte gamechanger!” 🌟”

Trine
Diagnosticeret med angst og ADHD i sensorisk undersøgelsesforløb

”Jeg er rigtig glad for at have snakket med dig. Kan mærke det allerede har hjulpet bare de her tre uger, hvor forløbet har kørt.
Noget jeg synes har været rigtig fedt og godt er, at vi har snakket ud fra mine behov. Og hvordan jeg har det, og ikke bare hvordan folk med ADD genaralt er, men hvordan jeg har det. Tusind tak for det.
Jeg føler, du forstår mig, og at du kan relatere til det, jeg siger. For som jeg også har sagt, hvis der er en, som begynder og snakker til mig om fx biler, som jeg hverken ved noget om eller noget der interessere mig for. Og at man bare ikke for den samme respons på tingene.
Og det har hjulpet mig, at jeg har følt, at du har forstået mig på en helt anden måde, fordi jeg har aldrig haft nogle som har kunne forstå mig, da de ikke har ADD”

Vilma, 16 år.
Diagnosticeret med ADHD

”Min hverdag var gået helt i stå. Jeg følte mig konstant udbrændt og stresset. Jeg havde glemt alle de gode ting, som jeg førhen elskede at lave, dem havde jeg ikke overskud til mere.

Camilla hjælp mig videre med mit liv, og gav mig indsigt i mine behov, og viste mig, hvordan disse kunne imødekommes i min hverdag. For mig var det rart at have hendes støtte og perspektiv på mine behov og få dem italesat. Alle burde få lavet en sensorisk profil, det giver så god mening i hverdagen. Tak Camilla!”

Christina
Diagnosticeret med autisme i sensorisk undersøgelsesforløb