Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

CVR: DK- 44323761
Ergoterapi og Sanser v/Ergoterapeut Camilla Hylager,
Kildebjergs Tofter 9K, 4632 Bjæverskov

Kontakt mig på camilla@ergoterapiogsanser.dk eller 42 24 13 35
Alle priser er i danske kroner medmindre andet er angivet.

I forbindelse med behandlinger og forløb hos Ergoterapi og Sanser er det nødvendigt, at Ergoterapeut, Camilla Hylager noterer og behandler oplysninger om dig/borgeren.

Priser og betalingsbetingelser:
Alle priser er i danske kroner, og om prisen er inklusiv eller eksklusiv moms afhænger af den enkelte ydelse, og er oplyst under hver ydelse på hjemmesiden.
Alle behandlingsforløb osv. betales forud før arbejdet påbegyndes medmindre andet aftales.
Ønsker klienten at betale bagud, skal det aftales med Camilla Hylager personligt.
Betalingsbetingelser er oplyst på tilsendte faktura. Såfremt fakturaen ikke er betalt inden første konsultation, så forbeholder Ergoterapi og Sanser retten til at aflyse eventuelle aftaler med klienten.
Alle behandlingsforløb skal benyttes indenfor 6 måneder medmindre andet aftales.

Foredrag og Workshops
For foredrag og workshop gælder dit køb kun og udelukkende deltagelse til det pågældende foredrag. Køb kan således ikke ombyttes til en anden dato eller et andet tidspunkt.
Når du har betalt, har vi registreret dit navn og din email, og det er således dette, der er din adgangsbillet.

Hvis Camilla aflyser foredrag eller workshop:
Hvis der ikke er nok tilmeldte til foredrag eller workshoppen, forbeholder Ergoterapi og Sanser v/ Camilla Hylager sig retten til at aflyse det. Ved aflysning vil et eventuelt indbetalt beløb blive fuldt returneret til dig. I stedet for eventuel aflysning af kurset/arrangementet kan startdato ændres. Du vil så få besked, og har mulighed for at afmelde dig med fuld tilbagebetaling ligesom ved aflysning.

Hvis Camilla aflyser konsultationen:
Hvis Camilla forhindres i at deltage i planlagte aftale grundet sygdom eller andre pludseligt opståede begivenheder, som kræver et afbud fra Camilla Hylager side gives der hurtigst muligt besked til kontaktpersonen eller selve klienten via kontaktoplysninger. I samarbejde med klienten/kontaktpersonen finder Camilla en ny tid snarest.

Afbud til fysiske konsultationer, telefonopkald eller online.  
Hvis du bliver forhindret i at møde til aftalte tid, bedes du venligst melde afbud senest 24 timer før. Ellers opkræves fuld betaling.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:
Camilla Hylager tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftsændringer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører samt arbejdskonflikter.
Desuden tager Camilla Hylager forbehold for at måtte melde afbud pga. evt sygdom eller andre pludseligt opståede begivenheder, som kræver et afbud fra Camilla Hylager side.
Ligeledes tager Camilla Hylager forbehold for klientens evt. manglende forståelse for og brug af materialet og undervisningen.

Camilla Hylager skriver, benytter og underviser i den viden, som er tillært på ergoterapeutuddannelsen og relevante kurser efterfølgende, samt deler ud af personlige betragtninger og erfaringer. Dette betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.